Carrières

Ontdek onze vacatures

Traditie en innovatie, talent en passie, dat zijn de principes die Telespazio Belgium al meer dan 40 jaar leiden bij de ontwikkeling van oplossingen en de levering van diensten aan openbare organisaties en privébedrijven die zich bezighouden met missies, waarbij de operationele continuïteit en het vermogen om snel beslissingen te nemen technologisch geavanceerde systemen vereisen die beschikbaar, betrouwbaar, onderhoudbaar en veilig zijn.

Wil je een ongelooflijk ruimteavontuur beleven? Snel, ontdek onze vacatures!

Stages en scripties bij Telespazio België

Bij Telespazio België hechten we veel belang aan de samenwerking met universiteiten en studenten. Of je nu doctoreert, op zoek bent naar een masterproef of op zoek bent naar een stage, wij bieden een dynamische omgeving waar je je kennis en vaardigheden kunt toepassen op real-world projecten. Wij geloven in het koesteren van talent en het bieden van kansen voor groei en innovatie.

Geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team? Ontdek onze spannende stage- en afstudeeronderwerpen door op de onderstaande link te klikken!

Leven bij Telespazio België

Werken bij Telespazio Belgium betekent deel uitmaken van een jong, dynamisch en multicultureel team dat wordt geleid met reflectie en moderniteit. Flexibiliteit, welzijn en het gevoel erbij te horen zijn erg belangrijk bij Telespazio Belgium omdat we streven naar uitmuntendheid door iedereen de kans te geven om zich in een buitengewone sfeer te ontwikkelen.