Over Telespazio België

Onze onderneming

Onze onderneming

Telespazio Belgium, dat sinds 1982 in België aanwezig is, kan bogen op 40 jaar ervaring en een ononderbroken samenwerking met ruimtevaartagentschappen en satellietoperatoren. De specifieke werkterreinen van Telespazio Belgium strekken zich uit van Satelliettechnologie tot Telecommunicatie, van Informatietechnologie tot Gebruikersapplicatie Ontwikkeling & Diensten.

Onze activiteiten

Telespazio Belgium is actief in tal van sectoren: van het ontwerp en de ontwikkeling van ruimtesystemen tot het beheer van lanceerdiensten en de controle van satellieten in hun omloopbaan, van aardobservatiediensten tot communicatie, navigatie en het volgen van satellieten tot wetenschappelijke programma's.

Onze activiteiten

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Telespazio België heeft met succes de audit van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001:2015-norm ondergaan en afgesloten. Onze assessor was SGS Belgium NV- 's werelds grootste inspectie-, verificatie-, test- en certificatiebedrijf.

Careers

Careers

Telespazio Belgium, een Leonardo en Thales onderneming, biedt jobopportuniteiten in heel Europa voor een verscheidenheid aan functies op alle niveaus - van stagiairs en leerlingen tot hooggekwalificeerde professionals - waaronder ingenieurs, cyberbeveiligingsdeskundigen, programma- en projectmanagers, bedrijfsanalisten en nog veel meer.