Onze kantoren

Transinne

België - de cluster Redu-Transinne - baanbrekende bedrijven en een uitstekende levenskwaliteit

De cluster Redu-Transinne, gevestigd in de gemeente Libin, heeft de uitzonderlijke eigenschap dat het een thuis is in een prachtige natuurlijke omgeving voor hoogtechnologische bedrijven die gespecialiseerd zijn in ruimtevaart, maar ook in de nabijheid van aantrekkelijke stedelijke, culturele en toeristische centra.

In Libin is er geen sprake van stressvolle spitsuren. Gemakkelijk bereikbaar, op minder dan 40 minuten van Namen en Aarlen, is het een fantastische plek om te werken. Met weinig verkeer en een kort woon-werkverkeer, of je nu in de stad woont of ervoor gekozen hebt om weg te gaan van al die vervuiling en torenhoge huurprijzen.

Redu-Transinne is de perfecte uitvalsbasis in een regio die boordevol toeristische en culturele attracties, wandel- of mountainbikeroutes, sportcentra, gerenommeerde toneel- en muziekfestivals waar grote namen uit de hele wereld op afkomen, natuurlijke landschappen om te verkennen, plus veel lokaal eten en drinken om van te genieten.

Noordwijk

Nederland - het land van tulpen en molens

Nederland behoort consequent tot de topplaatsen in de wereld om te wonen en te werken, beroemd om zijn liberale sociale beleid, maritieme handelstradities, ruim, robuust multiculturalisme en toonaangevende technologische communicatie! 

Nederland is ook beroemd om de fiets, een van de meest gebruikte vervoersmiddelen. Maak van de gelegenheid gebruik om te genieten van de vrijheid om op de fiets naar het werk te gaan, om je vrienden te ontmoeten en de voordelen voor je gezondheid!

Een van de grootste eigenschappen van Nederland is de balans tussen privé en werk.

Geniet van uw vrije tijd met sport en fietsen in de prachtige natuur!

Toulouse

Frankrijk - Toulouse

De stad Toulouse staat garant voor een aangename levensstijl, dankzij de voorzieningen en diensten, het mediterrane klimaat, het prachtige landschap van de Pyreneeën en het ruime aanbod aan culturele activiteiten. Ontdek meer over het leven in Toulouse in dit artikel, van lokale onderwijsopties tot vervoer en meer.

De economie van Toulouse wordt aangedreven door de verzameling lucht-en ruimtevaart en luchtvaart bedrijven, waarvan de meeste te vinden zijn in een gebied dat bekend staat als Aerospace Valley. Gelegen aan de rand van Toulouse, Aerospace Valley is de thuisbasis van een groot aantal lucht-en ruimtevaart bedrijven en onderzoeksfaciliteiten, waaronder Airbus, Air France Industries, en Dassault Aviation.

Telespazio België heeft een kantoor in Labège en personeel dat werkzaam is in CNES, AIBRUS faciliteiten.

Pragues

Pragues – Czech Republic

Pragues, met meer dan een miljoen inwoners, staat bekend als de Stad van de Honderd Spitsen of de Gouden Stad, en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Leven in Praag is als ondergedompeld worden in een sprookjesland met zijn geplaveide straten en zijn oneindige aantal prachtige torens en charmante gebouwen. Bovendien kunt u de boetieks van de stad ontdekken, die stuk voor stuk prachtig zijn ingericht, en de Tsjechische keuken uitproberen. De authentieke middeleeuwse sfeer van Praag zal de bezoeker in vervoering brengen, zodat hij zijn bezoek aan de hoofdstad van de Tsjechische Republiek niet snel zal vergeten.