Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Telespazio België heeft met succes de audit van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001:2015-norm ondergaan en afgesloten. Onze assessor was SGS Belgium NV- 's werelds grootste inspectie-, verificatie-, test- en certificatiebedrijf.

Het certificaat werd behaald voor alle activiteitsdomeinen van Telespazio, waaronder:

  • Beheer, exploitatie en onderhoud van grote complexe structuren met elektronica en software subsystemen;
  • Engineering, ontwikkeling, integratie en inzet van elektronica en informatiesystemen (ICT);
  • Ontwikkeling van softwarepakketten en hulpmiddelen voor satellietsystemen voor grondgegevens en geïntegreerde logistieke toepassingen;
  • Ontwikkeling van toepassingen met toegevoegde waarde voor eindgebruikers waarin verschillende in de ruimtevaart en telecommunicatie beschikbare technologieën worden geïntegreerd;
  • Bevoorrading, logistiek en PHST (Packing, Handling, Storage & Transportation).

Certificatie

Telespazio Belgium besteedt de grootste zorg aan de verwachtingen van zijn klanten. Om zo goed mogelijk aan hun eisen te voldoen heeft Telespazio Belgium een kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld en geïmplementeerd dat voldoet aan de ISO 9001:2015-norm en dat elke dag zijn werknemers begeleidt om hun werk uit te voeren volgens de beste praktijken.

Het QMS van Telespazio Belgium documenteert de middelen om zo goed mogelijk aan de eisen van de klanten te voldoen en om het algemene beheer van de onderneming te verbeteren.

Het QMS van Telespazio Belgium voldoet aan de eisen van de internationale norm ISO 9001:2015. Dit systeem is gericht op de ontwikkeling, productie, installatie en diensten.